Organizaţia Femeilor Liberale din Arad, premiată la Gala OFL

Organizaţia Femeilor Liberale din Arad, premiată la Gala OFL

O delegaţie a Organizaţiei Femeilor Liberale din Arad a participat duminică, 6 aprilie, la Gala OFL, eveniment desfăşurat în incinta Palatului Parlamentului. Evenimentul, aflat la a treia ediţie, premiază organizaţiile OFL din ţară pentru acţiunile desfăşurate în anul anterior, acţiuni care au adus un plus valoare societăţii.

Cu această ocazie, OFL Arad a primit premiul pentru acţiunile desfăşurate, prin care au fost promovate valorile liberale. „Suntem onorate de premiul acordat şi încrederea investită în noi de către doamna preşedinte Lucia Varga iar acest premiu este o confirmare a faptului că OFL Arad se află pe drumul cel bun şi totodată a faptului că mai devreme sau mai târziu munca este întotdeauna răsplătită”, a declarat Simona Iorgovan, preşedintele OFL Arad.

  1. Mai dativa incolo mai matracucilor , nulitatilor vixoase care sunteti, ce premiu sa luati voi care nu reprezentati nimic din ceea ce inseamna liberalism in Arad, de fapt singurul care va ” apreciaza” e dalmatianul Galis zis Iuda.

    Raspunde
  2. vai invidioaselor nu mai comentati prostii! va e ciuda cand cineva face mai mult ca si voi!!

    Raspunde
  3. Au ajuns rapandulele la bucale….

    Raspunde
  4. Reanoiesc o rugaminte,vrem poze cu cele 2 asa zise sefe de la PNL, Godzila si Hiena, si sa fie nefardate,multumesc.

    Raspunde
  5. Mai omule, tu chiar vrei sa ai insomnii vreo 2-3 saptamani, buuuuhhhhuuuuhuuuu.

    Raspunde
  6. vai si amar de capul lor…daca ati avea demnitate ati refuza premiul avand in vedere ca TOATE organiz de femei din tara au fost premiate pentru efortul de a se deplasa…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.