Ovidiu Moșneag: „Bilanțul PSD, la un an de mandat, este rușinos”

Ovidiu Moșneag: „Bilanțul PSD, la un an de mandat, este rușinos”

A trecut un an de la alegerile parlamentare, an în care Consiliul Județean Arad nu a primit nici un sprijin de la parlamentarii PSD, deși le-a solicitat ajutorul în repetate rânduri, susține consilierul județean liberal Ovidiu Moșneag.

„Timp de un an de zile, în loc să se implice în marile proiecte ale Aradului, parlamentarii PSD au făcut propagandă politică, apărându-și corupții, încercând din răsputeri să îi scape de pușcărie. Astăzi, într-un nou gest disperat, au votat să scape de incompatibilități și implicit de anchetele Agenției Naționale de Integritate. Principala preocupare a parlamentarilor PSD a fost schimbarea legilor justiției, chiar dacă românii au cerut în stradă ca statul de drept să nu mai fie atacat. Mai nou și sindicaliștii sunt în stradă, pentru că «revoluția fiscală» a PSD va sărăci și mai mult românii anul viitor. Bilanțul PSD, la un an de mandat, este rușinos, reprezintă un dezastru financiar pentru români în schimbul protecție pentru infractorii PSD”, afirmă Ovidiu Moșneag (foto).

  1. Aradenii au vrut sa se implice in proiectul de management al deseurilor, in proiectul statuii de la padurice, in finalizarea stadionului si multe altele. Toate au ramas asa cum le-ati gestionat voi. Inafara de voi oricine poate vorbi si de problemele mai rusinoase ale Aradului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.