Pădurar de la Ocolul Silvic Lipova, BĂTUT de un hoţ de lemne. Agresorul a fost reţinut!

Pădurar de la Ocolul Silvic Lipova, BĂTUT de un hoţ de lemne. Agresorul a fost reţinut!

Un pădurar de la Ocolul Silvic Lipova a fost agresat de un hoţ de lemne. Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În noaptea de 6 spre 7 aprilie, Grigorie L. şi Viorel Ciprian M. au furat 12 metri cubi de lemne dintr-o rampă de încărcare aflată pe raza localităţii Zăbalţ, material lemnos care aparţine Ocolului Silvic Lipova.
Cei doi au fost surprinşi de şeful de district şi un pădurar de la Ocolul Silvic Lipova. În urma unor discuţii cu privire la faptele comise, Grigorie L. l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe pădurar, acesta având nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au dispus reţinerea lui Grigorie L. pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi ultraj, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
„De precizat că atât şeful de district cât şi pădurarul s-au aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Dosarul se află în urmărire proprie la procuror, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii fiecăruia”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova.

  1. daca padurarii aveau arme in dotare de ce nu le-au folosit? era un bun exemplu pt. hotii de lemne care isi fac de cap pe valea Muresului!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.