Pamela Anderson VINE MÂINE la Arad! Află DETALIILE VIZITEI (UPDATE)

Pamela Anderson VINE MÂINE la Arad! Află DETALIILE VIZITEI (UPDATE)

Celebra actriţă Pamela Anderson, o adevărată bombă sexy şi la 50 de ani, este aşteptată mâine la Arad, oraş în care va participa, timp de două zile, la mai multe evenimente.

Aceasta îl însoţeşte pe Andrea Iervolino, producător de film originar din Italia, care va primi titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

Potrivit reprezentanţilor universităţii, evenimentul de decernare a titlului va avea loc miercuri, de la ora 12, în Sala Ferdinand a Primăriei Arad.

Cei doi oaspeţi celebri vor participa şi la o proiecţie de film.

UPDATE/ Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad: „Văd că s-a lansat ideea că actrița Pamela Anderson vine miercuri la Arad, la întâlnirea de la Consiliul Județean cu regizorul Andrea Iervolino. Ei bine, adevărul este că Pamela Anderson nu vine, deși ne-am bucura să avem oaspeți celebri care ajung la noi, ne cunosc și apoi ne promovează prin însăși prezența lor. În schimb sosește sigur Andrea Iervolino, unul dintre cei mai bine cotați producători de la Hollywood, care va primi și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Vasile Goldiș””.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.