Pâncota a învins în amical Lipova şi pregăteşte noi transferuri!

Pâncota a învins în amical Lipova şi pregăteşte noi transferuri!

Trupa din liga secundă a intrat din ce în ce mai puternic pe mâna lui Ionuţ Popa. Experimentatul tehnician arădean doreşte ca în cele două săptămâni libere pe care le are la dispoziţie să le transmită cât mai multe din ideile sale despre fotbal celor pe care îi antrenează. Unele ajustări în plan tactic s-au văzut şi sâmbătă la Caransebeş, dar pâncotanii au cedat cu scorul de 1 – 2 graţie a două execuţii superbe ale gazdelor. Marţi, a fost rândul unui duel amical între „Şoimi“, cei din Lipova versus cei din Pâncota. După o primă repriză albă, divizionarii secunzi s-au impus cu scorul de 2 – 0, graţie reuşitelor lui Bebe Mitu, din penalty, şi Alexandru Sălăjan. La Pâncota a sosit şi un prim jucător nou, este vorba de Iulian Vladu, care evoluează pe postul de fundaş stânga şi a mai lucrat cu Ionuţ Popa la Mioveni.

Din câte se pare, în zilele următoare vor mai apărea încă doi – trei jucători din postura de liberi de contract pentru a pune umărul la menţinerea echipei în liga secundă. Pâncota mai dispută un amical sâmbătă, la Şiria, împotriva celor de la UTA II, în timp ce Lipova începe returul ligii a patra, cu o deplasare la Sebiş, pentru o confruntare cu echipa secundă a divizionarei a treia.

Formații:

Șoimii Lipova: Marinca – Orza, Moisă, Calancea, Denuț– Bortes, Popa, Cati, Borlean – Pavel, Petrilă. Au mai jucat: Iercan, Gornic, Zoica, Ghiță, Ghergar.

Pîncota: Pașcalău (30 Irimia, 60 Fila) – Maghici (40 Pantea), Lung (40 Lengyel), Traore, Siminic (40 Siminic) – Issa (40 Mitu), Suciu (40 Polgar) – Gavrilescu (40 Burian, 55 Huțanu), Dragalina (40 Gîlcă), Vladu (40 Bulzan, 60 Burian) – Cioablă (40 Sălăjan).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.