Panică în Barcelona: Un OZN de foc sau un meteorit prăbuşit?

Panică în Barcelona: Un OZN de foc sau un meteorit prăbuşit?
Locuitorii din Barcelona au intrat în panică odată cu apariția pe cer a unui obiect de foc care se îndrepta spre casele lor. Imaginile arată o minge de foc uriaşă pe cerul spaniol, martori fiind mii de oameni care s-au întrebat despre ce fel de obiect este vorba.

Serviciile de urgenţă au fost pur şi simplu bombardate cu telefoane de locuitorii, care au crezut că a fost un avion sau un OZN în flăcări, potrivit Daily Star.

Cu toate acestea, experţii Space consideră că ar putea fi vorba despre un meteorit care a intrat în atmosfera Pământului.

„Credem că meteoritul ar fi zburat peste mai multe zone ale ţării, inclusiv la Aragon. Dar pentru că acolo a fost destul de înnorat el nu a fost reperat decât atunci când cerul a fost senin, inclusiv la Barcelona”, a spus astrofizicianul spaniol Jose Maria Trigo.

Echipa de cercetători de la Space studiază în prezent imaginile şi fotografiile postate pe reţelele de socializare pentru a încerca să afle adevărul despre corpul extraterestru.

Obiectul s-a prăbuşit undeva în provincie, iar acum experţii încearcă să găsească locul unde a căzut.

Având în vedere mărimea meteoritului, el fiind estimat a avea o dimensiune destul de mare, Trigo a apreciat că în mod sigur el nu a ars complet în atmosfera, iar resturile sale s-au prăbuşit în zona.

https://www.youtube.com/watch?v=Sdxntwo51MQ

FOTO: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.