UPDATE/ PANICĂ la Aeroportul Otopeni! Un pasager A MURIT în timp ce se îmbarca în avion. Ce spun reprezentanții companiei

UPDATE/ PANICĂ la Aeroportul Otopeni! Un pasager A MURIT în timp ce se îmbarca în avion. Ce spun reprezentanții companiei

Un tragic eveniment a avut loc astăzi la Aeroportul Otopeni din capitală. O persoană a murit în timp ce se îmbarca în avion.

Tânărul de numai 28 de ani urma să urce într-o aeronavă a companiei Wizz Air și să plece spre Pescara, Italia. I s-a făcut foarte rău , iar echipajul a întrerupt îmbarcarea.

Au fost chemați de urgență medicii, însă din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Nu se cunosc detalii privind starea de sănătate a pasagerului.

UPDATE

„În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului. Pasagerii au fost debarcați și li se oferă gustări și băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritățile vor finaliza formalitățile necesare. Deși situația nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor noștri sunt minime”, au declarat reprezentanții companiei Wizz Air.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.