PANICĂ printre liberalii arădeni: Dacă le mai saltă DNA câţiva primari PIERD ALEGERILE

PANICĂ printre liberalii arădeni: Dacă le mai saltă DNA câţiva primari PIERD ALEGERILE

Reprezentanţii PNL Arad sunt în corzi după ce DNA le-a reţinut, miercuri, trei primari şi există informaţii că lucrurile nu se vor opri aici.

În rândul membrilor PNL Arad există temerea – justificată de altfel – că reţinerea primarilor ar putea duce la pierderea alegerilor, de către liberali, în localităţile păstorite de edilii cu probleme iar acest lucru ar urma să influenţeze şi rezultatele pe care le vor obţine în ceea ce priveşte alegerile pentru Consiliul Judeţean Arad.

Deja adversarii politici au speculat reţinerea celor trei primari de către DNA şi au pus pecetea corupţiei asupra PNL Arad.

  1. sunt sigur ca Falca nu a intrat in nici o panica

    Raspunde
  2. pierd alegerile oricum la consiliul judetean nu mai e nici un secret. majoritatea se va face in jurul PSD si ALDE

    Raspunde
  3. pe acest trend la fel ca in toata Europa ,nationalisti vor castiga foarte mult,deci PRU care este in Aliant Pentru Arad va castiga mandate care vor conta foarte mult in amandoua consiliile si astia nu vor negocia cu PNL

    Raspunde
  4. Primarii ăștia cu siguranta nu erau de a lui Falca …erau ai altora și de-aceea au fost arestați. E jocul lui Falca

    Raspunde
  5. Ar fi bine sa fie asa, dar din pacate pentru noi, cei 3 + poate inca 5 sau 50 primari sau cati vor fi, vor poza in victime. Romanii chiar vor crede, deoarece spectacolul de ieri a fost regizat cu sume mici, 3000 de lei, etc. Au furat unii milioane si stau bine-merci, si pe astia i-a agatat ca au furat 2 kg de rosii, asa vor gandii oricum romanii…

    Raspunde
  6. Nu e decat ceea ce merita acesti traseisti…care de fapt e PDL-ul mutat cu surle si trambite la PNL. Au distrus tara si au furat aproape tot ce se putea fura sub umbrela PDL si acum vor sa puna mana pe ce a mai ramas. Un partid istoric distrus de niste nemernici care au accepte toate lichelele in randul lor. Le doresc ceea ce a patit PLD_ul.

    Raspunde
  7. Sa vedem cine ride la urma….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.