Papa Francisc NU VINE la Mănăstirea Maria Radna. Care este MOTIVUL

Papa Francisc NU VINE la Mănăstirea Maria Radna. Care este MOTIVUL

Papa Francisc nu va lua parte la festivităţile care vor marca încheierea lucrărilor de de reabilitare a Bazilicii Papale din Mănăstirea Maria Radna de la Lipova, a anunţat Andreas Reinholz, preotul paroh al mănăstirii.

Acesta a explicat şi de ce Suveranul Pontif nu va putea onora invitaţia de a participa la evenimentul programat pentru data de 2 august 2015.

„Episcopia Romano-Catolică din Timişoara, cea care se ocupă de organizarea festivităţilor, a transmis la Vatican, o invitaţie adresată Sfântului Părinte Papa Francisc. Aşa se obişnuieşte, ca la evenimente deosebite, să fie invitat şi Sfântul Părinte, însă sincer vorbind, nu cred că ne va onora cu prezenţa, pentru că în mod obişnuit, organizarea unei vizite a Papei durează doi-trei ani, iar timpul este foarte scurt. Oricum însă, la festivităţi va lua parte în mod cert şi un reprezentant al Vaticanului”, a declarat părintele Andreas Reinholz, citat de Agerpres.

La festivităţi au fost invitate numeroase personalităţi din ţară şi din străinătate, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis.

Lucrările de reabilitare a Mănăstirii Maria Radna au început în luna mai a anului 2013, cu scopul de renovare şi includere acesteia în circuitul turistic internaţional. Valoarea investiţiei s-a ridicat la peste 47 de milioane de lei.

  1. ba vine Papa. am vb eu cu el si vine

    Raspunde
  2. sa il duceti cu elicopterul ca la ce strazi aveti in lipova….

    Raspunde
  3. Las, ca-i tine locul Johannis!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.