Parc în Micălaca, în locul liniei de cale ferată. Cine vrea să schimbe faţa cartierului

Parc în Micălaca, în locul liniei de cale ferată. Cine vrea să schimbe faţa cartierului

În locul liniei de cale ferată care desparte cartierul Micălaca ar putea fi amenajat un parc, cu locuri de joacă pentru copii dar şi zone dedicate vârstnicilor, unde aceştia să poată face mişcare. Propunerea îi aparţine consilierului local Ionel Ciupe şi, spune acesta, va fi pusă în practică dacă va fi ales primar.

„Traficul feroviar se poate devia imediat după Podul Roşu, cu costuri minime, iar întrega zonă pe unde trece acum linia ferată ar putea fi transformată într-un mare parc al Aradului”, a spus Ionel Ciupe.

Ionel Ciupe

Acesta a declarat că, pe lângă locurile de joacă pentru copii, parcul ar urma să fie dotat şi cu diverse aparate la care persoanele vârstnice să poată face mişcare.

Ionel Ciupe a declarat că va solicita Consiliului Local Municipal să înfiinţeze o comisie care să se preocupe de tot ceea ce presupune transformarea zonei respective într-un parc modern.

  1. Dacă taci ai sanse la 5%….Dacă-ți mai cacă mintea tâmpenii ca asta si spitalul tbc la bulci esti inafara procentelor. Chiar nu te consiliaza nimeni ? Te crezi expert in toate si spui numai tampenii !!!

    Raspunde
    • Ideea e veche, de cand a fost declarat Traian Basescu persona non grata pentru ca nu a vrut sa mute podul. Era pe atunci ministru al transporturilor. Ati uitat?

      Raspunde
  2. Te ustura rau ma cotoroaie basisto-falchista ! chiar daca faci spume la gura si crapa ranza in tine , sa stii un lucru……Ciupe este viitorul PRIMAR !

    Raspunde
  3. Bravo Ionele ! foarte multi aradenii vor o schimbare , in primul rand debarcarea Faraonului falca si a caracatitei din jurul lui , apoi punerea la punct si schimbarea atitudinii multor angajati din Primarie in raport cu aradenii .

    Raspunde
    • Pupa l în fund pe hotul asta ,ca oricum este iepurele lui Falcă. Nu știe altceva decit sa fure,nu contează ca o face de la persoane fizice,juridice sau din administrație. Parca spunea ca vrea ,,Banii la vedere,,..dar nu ai lui și familiei lui ca la cita evaziune a făcut pina acum nu poate justifica banii.

      Raspunde
  4. Dati-ne Aradul inapoi falchisti-basisti.Mergeti la produs afara daca sunteti asa destepti.

    Raspunde
  5. cu siguranta,, Ionel ciupe ,,va fi primar,,doar in minte lui aia bolnava si a trompetei de fiisa ca in rest cine ai baga in seama

    Raspunde
  6. Ciupe e prost ingramadit !
    Stie el ce implicatii sunt la mutarea caii ferate? Stie ce si cum trebuie facut? Stie ca nu depinde doar de CLM si de primar ci implicatiile sunt mult mai mari ? Stie Ciupe – prostul satului ca linia nu este a Aradului si nu poate dispune CLM de ea cum vrea?
    Habar nu are. El ramane acelasi clantzau falcist si prost prin definitie…

    Raspunde
  7. Pare că proștii nu înțeleg nimic. Ciupe nu a spus că va muta linia ci cu totul altceva. Va iniția demersuri în vederea mutării ei. Terenul pe care linia trece acum poate fi redat Aradului. Asta e intenția, nu mutarea.
    Și apoi capetele luminate, în momentul când au făcut traversarea Muresului din prelungirea străzii Pădurii nu s-au gândit sp proiecteze un pod care să susțină și traficul feroviar. Aceea era soluția perfectă pentru Arad. Din calea spre Nădlac, o deviere spre stânga pe lângă Confecții, aeroport, Ceala, traversare și apoi Zădăreni și înainte Timișoara. Nici acum nu e târziu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.