Parc URIAŞ pentru arădeni! Unde va fi noua oază de verdeaţă a Aradului (FOTO)

Parc URIAŞ pentru arădeni! Unde va fi noua oază de verdeaţă a Aradului (FOTO)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Sergiu Bîlcea, care ar putea fi candidatul PNL la funcţia de primar al Aradului în 2020, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută în faţa studenţilor de la Jurnalistică ai Universităţii „Aurel Vlaicu” că are în plan să amenajeze un parc într-o zonă a municipiului care suferă din punct de vedere al spaţiilor verzi.

Sergiu Bîlcea intenţionează să amenajeze un parc în locul sediului actual al Companiei de Transport Public, care ocupă un spaţiu imens cu tot cu depou şi garaje între Calea Victoriei şi strada Cocorilor. „Este singurul teren deţinut de municipalitate în acea zonă”, a spus Sergiu Bîlcea, declarând că nu i se pare normal ca sediul Companiei de Transport Public (cu depou şi garaje) să fie în centrul oraşului. „Eu am în plan să mutăm sediul Companiei şi să facem acolo un parc. E singurul loc în care am putea face un parc în acea zonă, fiind terenul municipalităţii. Celelalte spaţii sunt private”, a explicat Sergiu Bîlcea. Parcul ar urma să deservească şi cetăţenii din zona UTA – Vlaicu, care deplâng lipsa spaţiilor verzi.

Sergiu Bîlcea a fost chestionat de studenţii de la jurnalistică ai Universităţii „Aurel Vlaicu” cu referire la mai multe probleme ale Aradului: lipsa spaţiilor verzi, întârzierea lucrărilor la stadionul „Francisc Neuman”, starea drumurilor judeţene etc. Vicepreşedintele CJA le-a răspuns punctual la întrebări şi le-a urat succes în viitoarea activitate de jurnalişti.

Foto 1: Arhiva

  1. faceti voi o plua acolo daca pune falcao ochii pe teren

    Raspunde
  2. Aceasta idee a fost expusă public pentru prima data de Marin Lupas. E o idee buna.

    Raspunde
  3. se urmareste un nou tun imobiliar😉

    Raspunde
  4. depoul micalaca este inchis , si urmeaza sa primeasca alta destinatie , mult nu dureaza si CTP-ul da faliment si va fii inchis
    iar terenul acela poate sa aduca milioane de euro in buzunarele unor smecheri pusi pe capatuiala
    ironia sortii ca din acele multe milioane de euro cat au costat cele 6 tramvaie imperio , inca nu sa platit un ban inapoi !

    Raspunde
  5. Normal ca Sergiulica o sa fie candidatul PNL la Primaria Arad , ca doar eu hotarasc , eu incompatibila ANI !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.