Și-a PIERDUT FAMILIA într-un INCENDIU care LE-A MISTUIT CASA, iar ea a rămas DESFIGURATĂ. (FOTO) E IMPRESIONANT ce cadou își dorește de Crăciun!

Și-a PIERDUT FAMILIA într-un INCENDIU care LE-A MISTUIT CASA, iar ea a rămas DESFIGURATĂ. (FOTO) E IMPRESIONANT ce cadou își dorește de Crăciun!

Are doar 8 ani și trăiește o viață de coșmar! Totul a început în anul 2013, când a rămas fără părinţi din cauza unui incendiu care a fost pus intenţionat la locuinţa lor.

Părinţii și frații săi au murit în incendiu, iar ea a supraviețuit nenorocirii. A rămas, însă, cu arsuri grave pe față şi şi-a pierdut mâna şi piciorul drept, în urma rănilor suferite.

Safyre Terry nu și-a pierdut, însă, optimismul și ne oferă tuturor o lecție de viață în aceste zile.

Întrebată ce își dorește de la Moș Crăciun, fetița a impresionat o lume întreagă prin răspunsul pe care l-a dat. Ea nu îşi doreşte să primească jucării sau lucruri scumpe, ci felicitări din întreaga lume, pentru a-și umple braduțul de Crăciun cu ele.

Impresionate, rudele fetei i-au făcut cunoscut cazul pe reţelele de socializare şi au apelat la bunăvoinţa oamenilor.
Safyre Terry 1 Safyre Terry 2

Cazul copilei a devenit viral pe internet şi a impresionat sute de mii de oameni din întreaga lume, care sunt hotărâți să-i îndeplinească dorința.

Dacă și tu vrei să îi trimiți o felicitare, o poți face la adresa:

Sa’fyre Terry

P.O. Box 6126

Schenectady, NY 12306

 

Sursa: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.