PARITATE în Biroul Permanent Judeţean al noului PNL! În forul de conducere, numărul liberalilor va fi egal cu cel al democrat-liberalilor

PARITATE în Biroul Permanent Judeţean al noului PNL! În forul de conducere, numărul liberalilor va fi egal cu cel al democrat-liberalilor

Va fi paritate în ceea ce priveşte reprezentarea liberalilor şi democrat-liberalilor în viitorul Birou Permanent Judeţean al noului PNL, au precizat pentru newsar.ro surse liberale. Astfel, numărul de membri pe care-i va avea vechiul PNL va fi egal cu cel al membrilor PDL care vor face parte din forul de conducere judeţean. Decizia a fost luată după negocierile purtate la centru între reprezentanţii celor două foste formaţiuni politice care au fuzionat formând noul PNL.

Principiul parităţii nu se mai aplică însă la formarea Comitetului Executiv al PNL Arad, care va fi dominat de PDL în proporţie de 65 la sută. Din respectivul comitet vor face parte, prin statut, parlamentarii dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu.

Din informaţiile noastre, deciziile majore ale PNL Arad vor fi luate în Biroul Permanent Judeţean, dar filiala va fi condusă, practic, de Comitetul Executiv.

  1. Astept sa se certe. Ca au mai fost impreuna . Alianta DA. Pe urma pe rind au guvernat cu stinga si tot asa.

    Raspunde
  2. Mai tineti minte ca zicea Calimente despre pdl si Falca?

    Raspunde
  3. ba voi credeti ce scrieti?? ca deciziile se iau in BPJ? Deciziile le ia Falca si gata. restul sunt povesti

    Raspunde
  4. Pacat de ceea ce insemna PNL. Acum este egal cu zero

    Raspunde
  5. rusine PNL pt ca ati facut pact cu diavolul

    Raspunde
  6. S-a dus dracu’ si pnl -ul.
    E gretos cum s-au ascuns pdl-istii sub sigla pnl.

    Raspunde
  7. in politica nu exista notiunea ,de rusine , ei au trecut de mult de faza cu obrazul gros , singurul lucru care mai conteaza pentru un astfel de specimen , este bunastarea proprie si sporirea averi personale .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.