Parlamentarii de la PSD Arad vor vota moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu

Parlamentarii de la PSD Arad vor vota moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu

PSD Arad a decis, prin două rezoluții adoptate în CEX-ul Județean, că hotărârile luate la București de Comitetul Executiv Național sunt juste și își exprimă susținerea față de acestea.

„Este vorba  în primul rând despre retragerea sprijinului politic față de Sorin Grindeanu și excluderea sa din partid. Întrunit în această dimineață, organismul de conducere al PSD Arad s-a declarat de asemenea în favoarea inițierii unei moțiuni de Cenzură la adresa Guvernului ce funcționează la Palatul Victoria fără sprijin politic, într-un „regim haiducesc””, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

Cei patru parlamentari de Arad, senatorul Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, și deputații Dorel Căprar, Florin Tripa și Adrian Todor se pronunță răspicat în favoarea inițierii moțiunii și o vor vota în Parlamentul României.

  1. Alta data ( ’89 ) eram alături de Timișoara, acum PSD Arad ( semianalfabeti și vinituri ) ne duc in alta direcție. De aceea suntem cel mai slab dezvoltat oraș din vest.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.