Partenerul meu nu mai doreşte să facem sex – ajutor!

Partenerul meu nu mai doreşte să facem sex – ajutor!

Este normal să te îngrijorezi că există posibilitatea să vă fi obişnuit prea mult unul cu celălalt, dar atunci când simţi că partenerul tău nu mai depune niciun efort pentru a ieşi din acest cerc vicios, te opreşti şi tu din tentative, crezând că şi-a pierdut total interesul.

Ce este de făcut? Este o problema des întâlnită, dar a fi într-o relaţie de lungă durata nu înseamnă că trebuie să reduceţi entuziasmul din viaţa sexuală. Cercetările arată că este normal ca sexul să treacă şi prin asemenea faze, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţaţi în a încerca să faceţi relaţia să meargă şi în această privinţă.

Şi cum relaţiile lipsite de sex pot ceda, un factor ce poate conduce la acest lucru este indiferenţa faţă de situaţia despre care discutăm; deci, linişteşte-te, faptul că eşti îngrijorată este un semn că îţi pasă şi că poţi face anumite schimbări într-un sens pozitiv. Este adevărat că multe cupluri rezistă şi fără sex, susţinând că „nu sexul contează în relaţiile de lungă durată şi nu este cel mai important aspect”. Şi, în timp ce aceste relaţii durează, cuplurilor le lipseşte ceva.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.