Participă cu animalul tău de companie la un concurs organizat de Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului! (VEZI FOTO)

Participă cu animalul tău de companie la un concurs organizat de Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului! (VEZI FOTO)

Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului organizează în data de 09 octombrie, în preajma Zilei Internaţionale a Animalelor, cea de-a V-a ediţie a concursului pentru copii „Animalul meu de companie”. Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Vizitare Ceala, începând cu ora 14,00.

Cu ocazia ediţiei din acest an a concursului, mesajul transmis de administraţia parcului este intitulat sugestiv „Nu îţi abandona prietenul!”, în contextul în care unele animale sunt părăsite în pădure de stăpânii lor.

În concurs se vor putea înscrie copii de toate vârstele, împreună cu animăluţele lor, fiind încurajată şi punctată originalitatea în modul de prezentare al acestora.

Juriul va fi format din angajaţi ai Parcului Natural Lunca Mureşului, reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, Gărzii Naţionale de Mediu şi organizaţiilor neguvernamentale din judeţ.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina de internet www.luncamuresului.ro. Toţi participanţii vor primi mici surprize şi diplome din partea organizatorilor iar cei care se vor clasa pe locurile câştigătoare vor primi şi premii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.