Participă și tu astăzi la expoziția „Carnavalul Toamnei”! Sumele strânse din achiziționarea lucrărilor vor fi donate lui Andrei, tânărul care se luptă cu o boală foarte gravă (FOTO)

Participă și tu astăzi la expoziția „Carnavalul Toamnei”! Sumele strânse din achiziționarea lucrărilor vor fi donate lui Andrei, tânărul care se luptă cu o boală foarte gravă (FOTO)
Andrei Pusok, tânărul de 29 de ani care se luptă cu o boală gravă, a avut parte de susținere din partea a sute de persoane, care la auzul cumplitei vești că suferă de o tumoare cerebrală, i-au sărit în ajutor, fie cu donații, fie prin organizarea de evenimente caritabile. Acum a venit rândul Grădiniței PP „Palatul Fermecat” Arad să-l ajute pe Andrei, care a trecut cu bine printr-o intervenție chirurgicală foarte complexă la o clinică din Germania, unde costurile se ridică la peste 35 000 de euro, iar acum urmează o nouă operație dificilă, apoi tratamentul, toate foarte, foarte costisitoare.

Așadar, Grădinița PP „Palatul Fermecat” Arad are plăcerea de a vă invita la expoziția ,,Carnavalul Toamnei” care va avea loc astăzi, 25 octombrie 2017, la ora 8:00, în incinta grădiniței de pe Str. Ștefan Luchian Zona Vlaicu (în spate la Penny Fortuna). Vizitatorii au de ales dintr-o gamă variată de lucruri frumoase, handmade, iar sumele strânse din achiziționarea lor vor merge la Andrei, pentru a trece cu bine peste cea mai mare provocare din viața sa.

„Expoziția este organizată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Arad și Școala Gimnazială Zădăreni. «Carnavalul Toamnei» reunește lucrări ale copiilor de toate vârstele, precum și ale cadrelor didactice, cu tematică specifică anotimpului. Vizitatorii expoziției vor avea ocazia să achiziționeze lucrările expuse, oferind astfel o bucurie celor mici, iar suma colectată in urma vânzării, va fi donată unui suflet tânăr care are nevoie de noi. Este vorba despre Andrei Pusok, un tânăr de 29 de ani cu tumoare pe creier! Haideți să fim alături de Andrei! Cu speranţa că răspundeţi pozitiv invitaţiei noastre și ca prin intermediul dumneavoastra vor mai fi si alti oameni care să sprijine acest tânăr , vă aşteptăm şi vă mulţumim anticipat!”, spun organizatorii.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.