Pas greșit pe teren propriu! Național Sebiș – ACSO Filiași 0 – 0

Pas greșit pe teren propriu! Național Sebiș – ACSO Filiași 0 – 0

Trupa pregătită de Adrian Abrudean a ratat șansa de a se distanța în clasamentul după egalul de ieri a celor de la Becicherecul Mic. Chiar dacă porneau ca favoriți în meciul din această după – amiază, sebișenii nu au reușit să treacă de modesta Filiași. Prima ocazie cu adevărat importantă a apărut în minutul 21 când Bozian a executat bine o lovitură liberă de 20 de metri ușor lateral stânga, mingea s-a dus pe lângă colțul lung. Totuși, chiar dacă nu au avut alte ocazii importante, sebișenii puteau da lovitura pe final de primă repriză. Bozian a fost faultat în careul advers, dar Ionuț Radu a ratat lovitura de la unsprezece metri.

La cinci minute după reluare Huiban nu a putut marca din șase metri, pentru ca pe contraatac Ștoiu să fie foarte aproape de a da lovitura, dar Miron a parat cu un reflex de ultim moment. Ultima ocazie a aparținut tot gazdelor, șutul lui Bozian fiind respins în transversală!

Astfel, s-a terminat 0 – 0 iar de acest rezultat poate profita UTA BD care poate să se apropie etapa viitoare de candidații la promovare.

Național Sebiș : Miron – Lazea, Bier, Dicu, Neacșu – Apostol (Poiană), Străuț (Digbeu) – Călin, Ologu (Șulea), Bozian – Radu (Huiban).

ACSO: Lascu – Orban, Vulpe, Pais (Tudorică), Dumitrașcu – Duriță, Crîngoiu (Cârciu), Stoiu, Crușoveanu – Buciuman (Fruntelată), Bală.

  1. sa-ti tai venele de ciuda loosere

    Raspunde
    • @dumyady – Mersi ca imi folosesti username-ul de pe forumul pe care nu mai am acces :)) daca tu ai impresia ca pe mine ma incanta daca bate Sebisul sau pierde, daca bate UTA BD sau pierde, esti intr-o mare eroare. Dar avand in vedere cum a-ti impartit voi lumea in doua, cei care sunt cu voi sunt buni, restu sunt losseri si alte epitete, nu ma mai mira nimic. Multa bafta 🙂

      Raspunde
  2. Oricum surogatul de „UTA” va promova! Asa-i ordinul!

    Raspunde
  3. ce as mai rade sa promoveze Becicherecul :)))))

    Raspunde
  4. @dumyady – Mersi ca imi folosesti username-ul de pe forumul pe care nu mai am acces :)) daca tu ai impresia ca pe mine ma incanta daca bate Sebisul sau pierde, daca bate UTA BD sau pierde, esti intr-o mare eroare. Dar avand in vedere cum a-ti impartit voi lumea in doua, cei care sunt cu voi sunt buni, restu sunt losseri si alte epitete, nu ma mai mira nimic. Multa bafta 🙂

    Raspunde
  5. „ATI” nu „a-ti”.

    Invata sa scrii corect apoi incearca sa scrii articole si comentarii. E o mare rusine pentru un jurnalist sa nu stie sa scrie corect gramatical. Pune mana pe o carte.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.