Pasagerii dintr-un microbuz, AMENINȚAȚI CU PISTOLUL de un funcționar public

Pasagerii dintr-un microbuz, AMENINȚAȚI CU PISTOLUL de un funcționar public

Pasagerii unui microbuz au trecut prin momente de panică după ce un bărbat, inspector la Inspectoratul Silvic Prahova a scos din buzunar un pistol cu bile și a început să-i amenințe cu moartea. Potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti, bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice. Doi dintre pasageri au coborât din mers de spaimă.

Incidentul s-a produs într-un microbuz cu pasageri care circula pe ruta Ploiești-Câmpina. Aurelian Radu în vârstă de 37 de ani, inspector la Inspectoratul Silvic şi Vânătoare din judeţul Prahova, a urcat în microbuzul plin cu călători iar, la un moment dat, a scos un pistol cu bile şi a început să îi ameninţe pe oameni.

Disperat, şoferul a tras pe dreapta și a sunat la 112. Oamenii legii au intervenit la scurt timp. Poliţiştii au constatat că bărbatul consumase băuturi alcoolice.

Inspectorul a fost luat de poliţişti şi dus la audieri. Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a fost amendat cu 2.000 de lei.

Foto: 98fm.com

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.