Patronul unui club din Arad, SANCȚIONAT DRASTIC pentru nerespectarea legii ANTI-FUMAT

Patronul unui club din Arad, SANCȚIONAT DRASTIC pentru nerespectarea legii ANTI-FUMAT

Patronul unui club din Arad, a fost sancționat drastic pentru nerespectarea legii anti-fumat. Patronul localului a lăsat scrumierele la îndemâna clienților și a fost amendat de polițiștii locali pentru încălcarea prevederilor legii.

Este vorba de administratorul clubului Flex, care nu a respectat legea anti-fumat și a fost amendat cu 5000 de lei, după mai multe sesizări scrise și telefonice.

„Nu este pentru prima dată când administratorul clubului arădean plătește pentru nonșalanța cu care încalcă prevederile Legii 349/2002, modificată și completată cu legea 15/2016 – privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun. De această dată, administratorul a fost amendat cu 5000 de lei, după ce o serie de sesizări scrise și telefonice adresate Poliției Locale Arad reclamau încălcarea repetată a legii în clubul arădean“, a declarat Monica Tulcan, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Arad.

Clubul Flex va fi ținut sub supraveghere de polițiștii locali, iar acțiunile de prevenire a încălcării legii vor continua.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.