PDL a reacţionat după verificările poliţiei: „Nu înţelegem din ce motiv au confiscat aceste produse”

PDL a reacţionat după verificările poliţiei: „Nu înţelegem din ce motiv au confiscat aceste produse”

Conducerea PDL Arad a reacţionat după ce poliţiştii au confiscat, joi, sute de kilograme de cartofi, zeci de kilograme de carne şi semipreparate din carne, dar şi alte produse destinate unei petreceri organizate de partid cu ocazia zilei de 1 Mai.

„Nu înţelegem din ce motiv au confiscat aceste produse, care erau cumpărate de la piaţă. Am avut mai mulţi saci de cartofi şi vreo 50 de kilograme de carne de porc cumpărată tot de la piaţă. Acestea urmau să ajungă la o petrecere din cartierul Micălaca”, a declarat Geanina Pistru, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Arad, citată de Mediafax.

Liderul PDL Arad a susţinut că a observat încă de dimineaţă maşini de poliţie care supravegheau zonele în care se pregăteau petrecerile PDL, la care urmau să se ofere, gratuit, sute de porţii de mâncare. „Nu au putut intra în spaţiile în care ne-am organizat pentru că sunt private. Şi petrecerea din Micălaca, de pe malul Mureşului, a fost mutată dintr-o zonă pubilcă într-un spaţiu privat”, a declarat Geanina Pistru.

Produsele destinate petrecerilor PDL erau transportate fără documente de provenienţă sau facturi de achiziţie, marfa fiind confiscată iar şoferii audiaţi.

  1. d/na viceprimar nu stie ca cine se scuza se acuza? mai bine tacea ca e cu musca pe caciula

    Raspunde
  2. Tot ce sa confiscat a ajuns la PSD pe masa

    Raspunde
  3. D-na Pistru nu a vorbit cu domnul primar.Domnul Falca spunea pe un canal de televiziune ca alimentele nu apartineau PDL ci pensionarilor de la CARP.Nemiloasa politie a confiscat astfel mancarea de la gura pensionarilor.Singurul adevar al celor doi este minciuna.

    Raspunde
    • zici ca nemiloasa politie a confiscat mancarea de la gura bietilor pensionari , numai ca aceste alimente au fost luate din cantina municipala arad ,si erau destinate unei chermeze a portocaliilor , carora nu le pasa catusi de putin de unde provine ploconul, si cine va face foame pentru ca ei sa se inbuibe cu friptane .

      Raspunde
  4. papagalilor de la PDL va contraziceti singuri!!

    Raspunde
  5. e buna o fo „ecsentza” :)) Prietenii stiu de ce

    Raspunde
  6. acele produse alimentare au fost luate de la gura saracilor aradului , asta e problema ,dar celor de la pdl arad li se pare normal , sa faca chermeze pe banii aradenilor si chiar in detrimentul celor mai necajiti dintr-e noi , care saracii nu vor vedea carne la meniu multa vreme dupa un asemenea bairam electoral .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.