PDL şi PNL au FURAT startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

PDL şi PNL au FURAT startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

În perspectiva alegerilor europarlamentare, echipe ale PDL şi PNL au fost prezente, sâmbătă, în mijlocul cetăţenilor din judeţul Arad, într-o acţiune pre-electorală la care au participat lideri de la vârful celor două formaţiuni.

Astfel, târgul din oraşul Pâncota a fost vizitat de o delegaţie a PDL avându-l în prim-plan pe Cătălin Predoiu, candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale. Din delegaţie a mai făcut parte, alături de liderii judeţeni ai formaţiunii, şi secretarul general al PDL Gheorghe Flutur, coordonator al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.
Tot la Pâncota a avut loc şi o întâlnire cu agricultorii şi specialiştii din domeniu, la care a participat şi Valeriu Tabără, fost ministru al Agriculturii.

Târgul din Pâncota a fost vizitat şi de o delegaţie a PNL, din care a făcut parte, de la nivel central, deputatul Ludovic Orban. Însoţit de liderii PNL Arad, acesta a stat de vorbă cu oamenii şi a împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor din piaţă. Reprezentanţii PNL s-au deplasat ulterior şi la târgul din Hălmagiu.

Deşi liberalii şi democrat-liberalii nu au purtat însemne electorale şi nu au îndemnat cetăţenii la vot, este evident că acţiunile lor s-au derulat în strânsă legătură cu alegerile europarlamentare care vor avea loc la sfârşitul lunii mai. Miza acestor alegeri este foarte mare pentru ambele partide, cel care va avea cele mai bune rezultate urmând să devină motorul care va coaliza dreapta în perspectiva alegerilor din toamnă pentru fotoliul de la Cotroceni.

  1. au iesit sa minta iar oamenii si unii si ceilalti. ma mir ca au lipsit pontacii pesedisti dar explicatia e ca le-a fost frica sa nu fie linsati de oameni dupa scumpirea benzinei. clasa politica romaneasca e infecta plina de paraziti oameni care nu sunt buni de nimic dar stiu sa dea din gura. la Arad avem destule astfel de exemple in frunte cu Falca si Iotcu etc.

    Raspunde
  2. Pe ce drum au mers pana la Pancota ????
    Cumava pe Arad-Siria-Pancota ??..daca da cum comenteaza despre calitatea asfaltului ???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.