Pe ce va CHELTUI Primăria EXCEDENTUL BUGETAR de peste 200 de MILIOANE DE LEI (UPDATE – vezi DOCUMENTUL)

Pe ce va CHELTUI Primăria EXCEDENTUL BUGETAR de peste 200 de MILIOANE DE LEI (UPDATE – vezi DOCUMENTUL)

Primăria municipiului Arad a rămas cu un excedent bugetar în valoare de 202.696.777,47 de lei la sfârșitul anului trecut. Acești bani vor fi repartizați pentru investiții în învățământ, cultură, precum și alte obiective.

Repartizarea pe obiective și cheltuielile de investiții a disponibilului existent, destinat pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare se găsesc în documentul de la finalul articolului.

Începând cu data de sâmbătă, 13.01.2018, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind acest subiect:

        1.  Proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad – iniţiativa primarului.
        2. Proiect de hotărâre privind adoptarea Bugetului General  de Venituri si Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2018 – iniţiativa primarului.
Până la data de 28.01.2018, la registratura Primăriei Municipiului  Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii, contestații, privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 15.01.2018, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Proiect de Hotărâre – Execedent bugetar -2018

  1. Trotuarele din centrul Aradului( str,C.Coposu,Marasesti,30 Decembrie etc) nu s-ar putea reface ,dupa 40 de ani,la o stare normala?

    Raspunde
  2. […] Pe ce va CHELTUI Primăria EXCEDENTUL BUGETAR de peste 200 de MILIOANE DE LEI (UPDATE – vezi D… […]

    Raspunde
  3. In Micalaca ultimele reparatii la drumuri s-a facut pe vremea inpuscatului , in spatele blocurilor cand ploua e noroi , parcari lipsa , programul de regenerare urbana a esuat , mai frumos arata comunele din jur…….etc. si ne laudam ca avem bani berechet . Nici nu ma mir ca toate orasele din jurul nostru ne-au depasit de mult .Unde e primarul de altadata ?

    Raspunde
  4. […] Așadar, înainte ca proiectul privind repartizarea excedentului bugetar să fie supus la vot, edilul șef a făcut o prezentare a acestuia și a bugetului local general. Primarul a arătat cu ajutorul unor tabele și grafice unde vor merge banii din excedent, proiectul privind acest subiect putând fi accesat și din acest articol: https://newsar.ro/pe-ce-va-cheltui-primaria-excedentul-bugetar-de-peste-200-de-milioane-de-lei/ […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.