A fost VIOLATĂ în repetate rânduri de TATĂL ei. Pentru că nimeni NU I-A DAT CREZARE, O TÂNĂRĂ a recurs la un GEST EXTREM (FOTO)

A fost VIOLATĂ în repetate rânduri de TATĂL ei. Pentru că nimeni NU I-A DAT CREZARE, O TÂNĂRĂ a recurs la un GEST EXTREM (FOTO)

Cazurile de viol în familie au devenit din ce în ce mai dese, în ultimii ani, tot mai multe copile ajungând victime ale propriilor tați sau ale concubinilor mamelor lor. Lipsite de orice apărare, unele dintre fete preferă să îndure în tăcere umilințele la care sunt supuse.

Mai grav este că, în unele situații, fete care își iau inima-n dinți și povestesc ce li se întâmplă, nu sunt luate în calcul, ba mai mult, ajung din victime, tot ele să fie blamate.

Este și cazul unui adolescente de 18 ani, care a trăit ani la rând, un adevărat coșmar. Ori de câte ori rămânea singură acasă cu tatăl ei, fata era violată. Când i-a povestit mamei și surorilor ei despre abuzurile la care fusese supusă, nimeni nu i-a dat crezare.

Disperată, fata s-a gândit la o metodă prin care să poată demonstra că spusele sale sunt adevărate.

Sarita Devi din nordul Indiei, a apelat, astfel, la o metodă extremă pentru a dovedi că era victima abuzurilor tatălui său.

Fata fost nevoită să îşi filmeze tatăl în timp ce o viola. Aşa că a pus telefonul mobil pe geam și a pornit înregistrarea. Apoi, i-a arătat mamei imaginile. Dându-și seama că greșise, zdruncinată, femeia s-a dus imediat la poliţie.

„Tatăl meu mă abuza de 4 ani şi mereu am încercat să spun familiei, dar nimeni nu m-a crezut. Nu aveam nicio dovadă, aşa că am decis să îmi fac singură una, să le demonstrez că spun adevărul. L-am filmat cu telefonul mobil în timp ce mă abuza. Mi-e ruşine să am un tată că el. Cer să fie pedepsit pentru că m-a exploatat şi m-a abuzat atâţia ani. Nu vreau să fie spânzurat în public, dar vreau să fie bătut şi torturat în public, să înţeleagă ce înseamnă tortura. Mă simt eliberată acum, că s-a aflat adevărul. Vreau să fie pedepsit, iar eu să îmi pot continua viaţa”, a povestit, cu lacrimi în ochi, tânăra, conform Daily Mail.

Filmarea a fost folosită ca probă şi bărbatul a fost arestat în cursul acestei săptămâni.

violator

UTTAR PRADESH, INDIA- MARCH 22, 2016: Sarita Devi,18, (name changed) taken into the police custody for statement after her father Mahender Singh Jadaun, 53, sexually abused her for four years in Uttar Pradesh, India.  After being repeatedly raped by her father for four years, Sarita decided to film the crime so that she has a proof to show it to her mother who refused to believe her daughterís claims for all these years. Grabs Supplied by : Cover Asia Press

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.