Pentru industrie şi pentru toţi marii consumatori este o veste foarte bună. Află despre ce este vorba!

Pentru industrie şi pentru toţi marii consumatori este o veste foarte bună. Află despre ce este vorba!

Consumatorii industriali de energie electrică iau o guriţă de oxigen.

Electricitatea plătită de consumatorii industriali va scădea cu 3% în medie de la 1 iulie. Anunţul oficial a fost făcut de Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Potrivit lui Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, reducerea taxei de cogenerare a compensat efectul taxei de stâlp şi a făcut posibilă o reducere a preţului energiei electrice pentru agenţii economici.

Dorel Caprar

„Pentru mediul economic, este esenţial să poată achiziţiona energie electrică la preţuri cât mai mici. Deşi procentul cu care se reduce preţul energiei electrice poate părea mic, pentru industrie şi pentru toţi marii consumatori este o veste foarte bună. Această măsură, ca şi altele printre care pot enumera reducerea CAS la angajator, urmăresc sprijinirea mediului de afaceri şi stimularea creării de noi locuri de muncă. Mă bucur că Guvernul reuşeşte să folosească contextul economic favorabil şi să ia decizii efective în sprijinul mediului de afaceri”, a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.