UPDATE/ Primarul Radu Mazăre, LUAT DE MASCAȚI de la restaurant şi dus la DNA

UPDATE/ Primarul Radu Mazăre, LUAT DE MASCAȚI de la restaurant şi dus la DNA

Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţa, percheziţii la domiciliul primarului Constanței, Radu Mazăre, dar şi la sediul primăriei oraşului.

Mai multe maşini cu mascaţi au descins la ora 6 dimineaţa la locuinţa edilului şi la sediul instituţiei pe care o conduce.

Potrivit Digi 24, Radu Mazăre ar putea fi adus la Bucureşti, pentru audieri, în cursul zilei de marţi.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011 – 2013, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local”, se arată într-un comunicat de presă emis de DNA.

Conform Digi 24, procurorii DNA instrumentează un al treilea caz împotriva lui Radu Mazăre, pe lângă cele două în care acesta este acuzat de abuz în serviciu în cazuri de retrocedare ilegală de terenuri.

Există indicii că procurorii vizează activitatea primarului Radu Mazăre în construirea cartierului de locuinţe sociale pentru nevoiaşi Henri Coandă, potrivit Realitatea TV.

În ultimele săptămâni, DNA Bucureşti a cerut Primăriei Constanța documente legate de construirea clădirilor, de achiziţia de terenuri, lucruri făcute publice de edil.

UPDATE/ Procurorii DNA au încheiat percheziţiile de la domiciliul primarului constănţean, după mai bine de cinci ore, de unde au plecat cu saci de documente şi componente de calculatoare.

Primarul Radu Mazăre a fost adus marţi la sediul DNA din Bucureşti, cu mascaţii.

„Asta este sârba procurorilor”, a spus preşedintele PSD Constanța, după ce a coborât din duba mascaților.

Întrebat dacă îi este frică de închisoare, edilul Constanței a răspuns:Nu mi-e frică, mă, mi-e frică numai de Dumnezeu!”.

Radu Mazăre a fost ridicat dintr-un local bucureştean din Herăstrău, potrivit imaginilor obţinute de Realitatea TV.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.