Percheziţii în Arad: Este vizată o reţea de traficanţi de ţigări!

Percheziţii în Arad: Este vizată o reţea de traficanţi de ţigări!

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au efectuat, miercuri, percheziţii în trei judeţe, între care şi Aradul. A fost vizată o reţea de traficanţi de ţigări. Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de miercuri au avut loc 23 de percheziţii, 15 în judeţul Timiş, şase în judeţul Maramureş şi alte două în judeţul Arad. Membrii grupării aduceau ţigările de contrabandă din Ucraina la Timişoara iar mai apoi acestea erau livrate şi în alte judeţe din România, fiind vândute în pieţe. În urma percheziţiilor, au fost confiscate aproximativ 4.000.000 de ţigări de contrabandă şi 19.000 de euro.

Anchetatorii au stabilit că, începând cu jumătatea anului 2013, membrii grupării infracţionale ar fi procurat ţigări de pe raza judeţelor Maramureş şi Arad, introduse pe teritoriul României din Ucraina şi Serbia, în mod fraudulos, şi le-ar fi comercializat în judeţele Timiş, Mehedinţi şi Dolj.

Au fost puse în executare 20 de mandate de aducere, persoanele identificate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi DIPI.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.