Percheziţii la contrabandişti de ţigări: Un bărbat din Lipova a fost reţinut!

Percheziţii la contrabandişti de ţigări: Un bărbat din Lipova a fost reţinut!

Treisprezece percheziţii domiciliare au avut loc, miercuri dimineaţa, în diferite locaţii din judeţul Arad, unde anchetatorii deţineau informaţii că locuiesc contrabandişti de ţigări.

Percheziţiile au fost desfăşurate de Poliţia Judiciară Lipova şi lucrători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Arad, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, în Lipova, Ghioroc, Covăsânţ, Ususău, Bruznic şi Milova. În urma acestora, au fost depistate zece persoane care deţineau ţigări de contrabandă. La un bărbat din Lipova au fost găsite 13.500 de ţigări de contrabandă şi mai multe sume de bani, respectiv 10.700 de euro şi 13.350 de lei. De asemenea, au mai fost depistate în alte locaţii 24.000 de ţigări. Poliţiştii au confiscat atât marfa de contrabandă, cât şi banii.

Procurorii au dispus în cazul bărbatului din Lipova începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.