Pericol de MOARTE la Arad Plaza. Cum sunt ignorate normele de protecție a muncii pe șantierul celui mai modern bloc din Arad (FOTO)

Pericol de MOARTE la Arad Plaza. Cum sunt ignorate normele de protecție a muncii pe șantierul celui mai modern bloc din Arad (FOTO)

Reprezentanții Arad Plaza au făcut publice mai multe fotografii care pun sub semnul întrebării respectarea normelor de protecție a muncii pe șantierul celui mai modern bloc din Arad.

În fotografii se observă cum reprezentanții societății investitoare și cumpărătorii (cu afaceri în domeniul transporturilor) se plimbă la înălțime, pe marginea construcției (deocamdată) fără balustradă, ignorând faptul că o cădere de la o asemenea înălțime ar putea fi fatală.

În plus, spre deosebire de cei care lucrează pe șantier, nu portă nici echipament de protecție.

Imaginile sunt însoțite de un text publicitar, despre vânzarea de apartamente care, susțin oficialii Arad Plaza, merge bine încă din primele zile ale lui martie, când au fost vândute (viitoare) locuințe în valoare de 700.000 de euro.

Foto: Facebook/Arad Plaza

  1. Daca era unul ce zugravea intr-un bloc casa scarii era amendat de mult dar asa … ca la noi !
    Ciocul mic aia de la inspectia muncii, in cincediu sunt probabil !
    Vai si amar !

    Raspunde
    • Chill man ca au primit 2 birouri la parter si un penthouse si ei din partea investitorilor. Asta asa la deschidere pt viitorul lor si siguranta populimii de toarna betoane pe acolo. Vb aia, Dai un ban da staai in fata.

      Raspunde
  2. ignoranta la cote maxime. dar si firma ar pr slab daca a postat asemenea imagini pe facebook dand gloante presei. in mod normal ar trebui amendati de inspectia muncii

    Raspunde
  3. Deci chiar sunteți în pană de știri :))

    Raspunde
  4. cam intunecoase apartamentele

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.