Pericol de MOARTE pe drumurile judeţene, naţionale şi autostradă! „Am sunat la 112 …”

Pericol de MOARTE pe drumurile judeţene, naţionale şi autostradă! „Am sunat la 112 …”

Şosele din Arad, atât cele din judeţ cât şi cele din municipiu, arată ca după bombardament.

În urma încălzirii vremii şi topirii zăpezii, drumurile sunt pline de gropi, care mai de care mai mari şi mai periculoase.

Constatarea este una valabilă în absolut toate cazurile, fie că vorbim de drumuri comunale, judeţene, naţionale sau autostradă.

Una dintre cele mai periculoase situaţii se întâlneşte chiar la ieşirea din Arad spre Şiria, unde o groapă de 2 metri, adâncă de 60 de centimetri, pune în pericol participanţii la trafic.

Este şi motivul pentru care un arădean a sunat la 112 şi a făcut un anunţ pe Facebook. „Mare atenţie la intersecţia de la intrarea pe centură în zona Micălaca (în imediata apropiere de trecerea la nivel de cale ferată) !!!! Un crater de 60 cm adâncime şi cu circunferinţa de 2 m zace sub această baltă !!!! Am sunat la 112 şi au promis că trimt un echipaj să presemnalizeze locul. La 1 oră după ce am revenit în zonă situaţia era identică !! Rog pe această cale autorităţile abilitate să ia măsuri urgent !!! Viaţa participanţilor în trafic este în real pericol !! Ataşez poze cu o altă ”victimă” la 1 oră după ce am sesizat la 112 problema .. Share please poate cineva abilitat se sesizează !!! Primăria Arad !!! Consiliul Judeţean Arad!! Poliţia rutieră Arad !!!! ALOOOOO!!! ALOOO!!! AUDE CINEVA ??”, este apelul făcut de Cristian Ghisa.

Foto: Ghisa Cristian

  1. Cica politia ?
    Ce gluma buna !
    Pai aia nu au nici tus pentru un fax dar sa va semnalizeze voua gropile !

    Raspunde
  2. rusinos si periculos. vai si amar!!

    Raspunde
  3. aveti grija astazi aluneca

    Raspunde
  4. Dezastru demisia in bloc incompetenta mafie coruptie dn 7 e plin de gropi aceleasi gropi care se fac xa le repara o data pe luna trafic bloct bani furati

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.