Persoanele defavorizate din Arad își pot ridica ajutoarele alimentare. Unde și când trebuie să prezinte

Persoanele defavorizate din Arad își pot ridica ajutoarele alimentare. Unde și când trebuie să prezinte

Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară (DDAC) Arad face un anunț în atenţia beneficiarilor de produse alimentare prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2015/2016.

Astfel, potrivit reprezentanților DDAC, distribuirea alimentelor va începe în data de 27 iunie 2016, la 8,30, la depozitul situat în Arad, str. Pădurii nr. 24 (la Piaţa Obor).

Programul de distribuire este de luni până vineri, între orele 8,30  și 17, 30.

Predarea alimentelor se face în baza listelor emise de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Arad, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad şi Casa Judeţeană de Pensii Arad.

Beneficiarii (cei ce se aflau în drept la data de 01.08.2015) se vor prezenta personal, cu actul de identitate în original.

Fiecare beneficiar va primi două cutii identice.

„Beneficiarii ce nu se pot deplasa în vederea ridicării ajutoarelor alimentare sunt rugaţi să ne contacteze la număr telefon: 0724 334604, în vederea programării livrării pachetelor la domiciliu. Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi se vor adresa la următorul număr de telefon: 0724 334604”, a menționat Oana Pârvulescu, directorul general al DDAC Arad.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.