Peste 100 de jandarmi s-au mobilizat, în Arad, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Vezi câte sancțiuni au aplicat

Peste 100 de jandarmi s-au mobilizat, în Arad, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Vezi câte sancțiuni au aplicat

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au asigurat măsurile de ordine pe timpul minivacanței prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a României și sărbătoarea Sfântului Andrei.

Peste 100 de jandarmi au acționat zilnic pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, în zona de competență, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. Misiunile desfășurate au fost cele de asigurare a ordinii publice la manifestări cu public numeros, misiunile pe linia menținerii ordinii publice, acțiunile în cooperare cu alte instituții și intervențiile la apelurile venite la dispeceratul inspectoratului.

Pe timpul misiunilor și în acțiunile desfășurate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6400 lei.

Faptele pentru care s-au aplicat aceste sancțiuni au fost cele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte de comerț ilicit și o faptă ce constituie contravenție silvică. Au fost întocmite acte de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.