Peste 14 000 de persoane au participat la Festivalul Open Air – ABC la Aeroport

Peste 14 000 de persoane au participat la Festivalul Open Air – ABC la Aeroport

Festivalul Open Air Festival-ABC la aeroport a fost un real succes. Peste 7000 de participanți au fost prezenți în fiecare zi a evenimentului. Au fost la aeroport iubitori ai muzicii din București, Cluj, Oradea, Timișoara, chiar și din Bacău, spune Glad Varga, unul dintre organizatorii evenimentului.

„Ne-am dorit ca prin acest eveniment Aradul să devină un nucleu al tinerilor și al muzicii bune. După cum ați văzut, cei care ați fost la ABC, tinerii au petrecut până dimineață, s-au bucurat de stilurile muzicale diversificate care au răsunat pe cele 5 scene. Publicul a fost în delir la concertele celor de la Paraziții, Subcarpați, Zdob si Zdub, BUG Mafia, Taxi, Omul cu Șobolani și Alternosfera. Ne-am dorit să promovăm în cadrul acestui festival, pe lângă nume consacrate și artiști locali, debutanți”, a declarat Glad Varga.

„Acest eveniment a însemnat pentru noi multă muncă, efort și sincronizare, pentru că au existat momente când simțeam că suntem  contracronometru. Însă am reușit să creăm un eveniment de succes datorită efortului întregii echipe. Astfel că le mulțumesc co-organizatorilor Bogdan Iorgovan și Mihai Moldovan pentru tot ceea ce au facut astfel încât ABC la aeroport 2017 să fie un succes, Primăriei Arad, Centrului Municipal de Cultură Arad și Centrului Județean de Voluntariat pentru sprijin.  Le mulțumim din suflet tuturor voluntarilor care s-au implicat în organizare, știm că nu a fost deloc ușor. De asemenea apreciem ajutorul reprezentanților mass-media pentru promovarea și mediatizarea întregului eveniment”, a adăugat Glad Varga, organizator Open Air Festival-ABC la aeroport.

 

  1. mai nou parlamentarul G.Varga se ocupa cu organizarea de concerte? daca nu vrei sa fii parlamentar nu este obligatoriu, lasa pe cineva care stie ce are de facut ca si parlamentar, dute in parlament si munceste pentru ca de aia ai fost votat bai penibilule

    Raspunde
  2. ati primit ordin sa-l mutati de pe prima pagina? va deranjeaza adevarul?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.