Peste 270 de piloți hardenduro vor lua startul la Cupa HECA Arad

Peste 270 de piloți hardenduro vor lua startul la Cupa HECA Arad

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a susținut o conferință de presă în care a  prezentat a două evenimente sportive susținute de municipalitate, care vor avea loc în această lună. Conferință a fost susținută alături de organizatorii evenimentelor.

Astfel, competiția Arad, Mobilizează-te !  – Ediția a IV-a, organizată de Primaria Municipiului Arad, ISJ Arad, DJTS Arad va avea loc în perioada 8-24 aprilie 2014. În acest an și-au anunțat participarea șase școli: Școala Gimnazială “Avram Iancu” Arad, Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Arad, Școala Șimnazială Șimand, Liceul Pedagogic “Dimitrie Țichindeal” Arad, Colegiul “Csiky Gergely” și Liceul Teoretic “Adam Muller Guttembrun” Arad. În acest an competiția Arad, Mobilizează-te are o continuare în luna mai, etapa dedicată sportului în familie. Primăria Municipiului Arad va oferi școlilor participante materiale sportive iar sponsorii vor asigura numeroase premii.

Cel de-al doilea eveniment prezentat în cadrul conferinței de presă face parte din categoria competițiilor profesioniste.  Primăria Municipiulu Arad și clubul sportiv Hard Enduro Club Arad invită arădenii la un eveniment spectaculos de motociclism care se va desfășura în perioada 4-6 aprilie 2014. Astfel, în acest sfârșit de săptămână 270 de piloți hardenduro vor lua startul la Cupa HECA Arad, etapă în Cupa Mondială “King of the Hills”. Prima probă a competiției se va desfășura vineri, 4 aprilie 2014, în premieră chiar în centrul orașului. Pentru ca un număr cât mai mare de arădeni să de poată bucura de acest eveniment  sportiv internațional, în Piața Avram Iancu a fost amenajat un traseu special pe care concurenții pe două roți îl vor înfrunta începând de la ora 12, pe tot parcursul zilei de vineri. Sâmbătă, 5 aprilie, spectacolul extrem se va muta pe dealurile Șiriei iar duminică, 6 aprilie pe dealurile de la Șoimoș.

Organizarea competițiilor în sporturi extreme  înseamnă o promovare importantă pentru Arad. De altfel, acesta este una din direcțiile strategiei de dezvoltare a turismului în județul Arad. Este foarte important ca toți factorii implicați în asemenea evenimente să colaboreze într-un efort comun, pentru a reuși să ne promovăm cât mai bine potențialul și capacitățile de a susține compețiții sportive de anvergură, care duc Aradul în circuitul european și internațional”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.