Peste 390.000 de arădeni sunt aşteptaţi duminică la vot!

Peste 390.000 de arădeni sunt aşteptaţi duminică la vot!

Organizarea alegerilor europarlamentare decurge fără probleme, anunţă Prefectura Arad. „Din punctul de vedere al Instituţiei Prefectului, totul este pregătit pentru organizarea în cele mai bune condiţii a alegerilor de duminică. Sunt pregătite materialele necesare votării pe care le vom distribui împreună cu reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean, în cursul zilei de vineri, către primăriile din judeţ. În cursul zilei de sâmbătă, echipe formate din angajaţi ai Instituţiei Prefectului vor verifica amenajarea şi dotarea corespunzătoare a secţiilor de votare. Am convingerea că alegerile din 25 mai se vor desfăşura fără a se întâmpina probleme organizatorice şi nici incidente de natură să aducă atingere ordinii publice”, a declarat Cosmin Pribac, prefectul judeţului Arad.

La nivelul judeţului Arad vor fi amenajate 439 de secţii de votare, dintre care 115 vor fi în municipiu. Delimitarea secţiilor de votare poate fi consultată pe site-ul Instituţiei Prefectului, www.prefecturaarad.ro, secţiunea „Alegeri Europarlamentare 2014”. Au fost primite de la Ministerul Afacerilor Interne 433.052 de buletine de vot, inclusiv rezerva de 10% şi buletinele anulate de Biroul Electoral Judeţean în vederea afişării ca model la secţiile de votare şi sediul BEJ Arad.

Pe listele electorale permanente din judeţul Arad sunt înscrişi 393.538 alegători. Cele 439 de secţii de votare vor fi amenajate în 384 de locaţii iar paza secţiilor va fi asigurată de cadre ale instituţiilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

  1. numa 289999 sa astepte….Eu bistos nu ma duc 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.