Peste 600 de elevi au vizitat sediul Jandarmeriei Arad, în cadrul săptămânii „Școala Altfel” (FOTO)

Peste 600 de elevi au vizitat sediul Jandarmeriei Arad, în cadrul săptămânii „Școala Altfel” (FOTO)

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a deschis porțile pentru a primi vizita elevilor care, în această perioadă, sunt angrenați în activități în cadrul programului Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Astfel, timp de trei zile, în perioada 19-21 aprilie, peste 600 de elevi din școli și grădinițe din municipiul și județul Arad, împreună cu cadre didactice și părinți, au vizitat sediul Jandarmeriei Arad, pentru a cunoaște mai bine activitatea cadrelor militare.

Pe timpul vizitelor organizate, oaspeții au urmărit defilarea efectivelor din structura detașamentului mobil, a grupei de conductori câini serviciu și a tehnicii auto. Spre surpriza celor prezenți, efectivele care au defilat au fost conduse de o elevă în clasa I a Școlii Generale 22 „Caius Iacob” Arad. Au fost prezentate, de asemenea, exerciții demonstrative specifice misiunilor de ordine publică, inclusiv cu câinii de serviciu.

Cei prezenți au vizitat spațiile unde jandarmii arădeni își desfășoară activitatea și standurile organizate special pentru „Ziua Porților Deschise”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.