Peste 850 de controale derulate de FISC în primele patru luni ale anului

Peste 850 de controale derulate de FISC în primele patru luni ale anului

Structurile de inspecție fiscală ale Direcției Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara au efectuat, în primele patru luni ale anului 2017, nu mai puţin de 853 acțiuni în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 329 milioane de lei, din care 322 de milioane lei la persoane juridice și 7 milioane de lei la persoane fizice.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, în luna aprilie a anului 2017, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara a încasat la Bugetul General Consolidat suma de 858 milioane lei, cu 9,4% mai mult decât în luna similară a anului 2016 și cu 11% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent.

Ca urmare acțiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele 4 luni ale anului 2017, s-au încasat la Bugetul General Consolidat peste 91 milioane lei. În luna aprilie s-au încasat 27 de milioane lei, cu 11% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de administrațiile finanțelor publice din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.