Pictură, scrimă, tir cu arcul și teatru la Tabăra Medievală pentru Copii. Cum te poți înscrie

Pictură, scrimă, tir cu arcul și teatru la Tabăra Medievală pentru Copii. Cum te poți înscrie

„Lăsăm telefoanele mobile și tabletele acasă, scoatem televizorul și calculatorul din priză și ne îndreptăm repede ca vântul spre ieșirea din oraș”, spun organizatorii Taberei Medievale pentru Copii.

Peste vară, undeva în tărâmul de legendă al Țara Bârsei, copiii poposesc în Tabăra Medievală pentru Copii.

Înconjurați de munți, de istorie și de oameni cu suflet frumos, copiii redescoperă principiile cavalerismului medieval luând parte la numeroase activități educative și creative:

* pictură și heraldică medievală

* scrimă cu spada medievală

* tir cu arcul

* improvizație și teatru medieval

Momentele de relaxare le vor gusta din plin în drumețiile din împrejurimi, excursiile istorice și în timpul serilor de tabără. Dedicarea și curiozitatea lor vor fi răsplătite la ceremonia de investire din ultima zi petrecută împreună, la foc de tabără și, mai presus de orice, cu cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Părinții își pot înscrie copii la Tabăra Medievală aici: http://www.tabaramedievalacopii.ro/tabara-pentru-copii-contact.htm

  1. Dragi părinți, verificați cu atenție unde vă trimiteti copiii.

    Aceasta tabara este o bataie de joc. Pretul de 1550 este pentru buzunarele organizatorilor si atat. Nu cred ca merita nici macar 700 ron. Mi-am retras baiatul cel mare din seria a treia. Madame Raluca ENEA, o adevarata doamna mi l-a calificat ca fiind CU FIȚE că și-a permis sa-i arate ca toaleta era un dezastru. Este acoperita elegant de un asa-numit director – nimeni altul decat Laurentiu Constantin. De altfel, tabara este o afacere de familie si este cat se poate de normal sa se acopere unul pe celalalt.

    Pensiunea ”Valea cu struti” de patru margarete este o pensiune ieftina, frumos vopsita la exterior si cam atat, in rest nesimtire cat cuprinde. Caldura este o iluzie de mult. Nu se poate dormi in frig. Apa calda o chestiune de noroc. Masa si servirea mizerabila (fete de masa patate, un singur fel de mancare, baza fiind mamaliga). Prizele nu functioneaza, cabina de dus este Sparta si nu se inchide. Cand faci dus daca ai noroc sa prinzi niste apa calie, apa ajunge in camera. Baia oribila cu mucegai necuratata, vasul WC-ului curgea, raspandind miros specific in toata camera. Saltele vechi cu arcuri rupte. Un minunat mod de ati petrece vacanta.

    Mai mult, baiatul cel mic a participat in seria a doua. A facut frigul de mi-a spus pur si simplu ca nu-i mai trebuie aceasta tabara. Din pacate, copiii erau amenintati ca sunt trimisi acasa, pedepsiti cu genoflexiuni. Aceasta absolventa de teatru, Raluca ENEA, si-a permis sa-si arate muschii cu copiii mei, mai mult pe banii mei. Obraznica, lipsita de afectiune. O alta absolventa de teatru, Bianca Ionescu, i-a aruncat baiatului meu mai mic sapca in WC pe motiv ca vine la masa cu e ape cap. Timp de 6 zile nu mi-a comunicat nimeni acest lucru, desi aveau numerele de telefon ale parintilor. Asa se invata respectul in aceasta tabara. Copilul ma tot intreba daca poate sa vina acasa. Atat. Caci erau monitorizati.
    Inviorare dimineata. Toate bune si frumoase, dar apa calda este inexistenta sa-ti faci un amarat de duș. Băile sunt vai de mama lor. Camerele foarte mici. Paturile șubrede. Masa lasă de dorit. Frigul este cât cuprinde. Avem drept bonus pedepse și țipete. Locatia este chiar o fundătură, departe de ochii lumii și greu accesibilă. Gândită strategic.

    Sunt probleme reale in aceasta tabara. In plus, niciun coordinator nu este psiholog, pedagog sau orice altceva care sa aiba legatura cu copiii. Aceste tabere private sunt reale afaceri pe banii parintilor si cu un impact psihologic asupra copiilor greu de comensurat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.