Ploaie torenţială, canalizare nouă, probleme vechi! (VEZI FOTO)

Ploaie torenţială, canalizare nouă, probleme vechi! (VEZI FOTO)

Ploaia torenţială învinge de fiecare dată sistemul de canalizare. În mai multe zone din oraş aceasta nu a făcut, din nou, faţă cantităţilor mari de apă căzute astăzi, ajungând ca înt-un final mai multe străzi să fie inundate. Cel mai elocvent exemplu în acest sens este zona pasajului din Micălaca. Zona viaductului de pe Calea Voinicilor s-a transformat într-un adevărat lac, şofatul în zonă dovedindu-se a fi un fel de sport extrem.

Probleme au apărut însă şi pe strada Ioan Alexandru (fosta stradă Ineului). O porţiune de drum a fost inundată după ce noua canalizare nu a mai făcut faţă, cu toate că în această zonă au fost efecuate în urmă cu aproximativ doi ani lucrări de reabilitate.

Autorităţile afirmă că principala cauză pentru situaţia creată în urma căderilor abundente de precipitaţii este înfundarea grătarelor de scurgere cu diverse materiale, pietris, frunze, nisip, etc. Potrivit specialiştilor, canalizarea nu este proiectată pentru a prelua ploi torenţiale.

Ploaia torenţială de astăzi a făcut ca parcarea din zona Hotelului Continental şi intrarea unui bloc situat în apropiere să arate mai mult a luciu de apă. Probleme au fost şi în zona Spitalului Municipal şi pe strada Iacob Cardoş.

De remarcat, că în ceea ce priveşte viaductul de pe Calea Voinicilor, reprezentanţii actualei administraţii l-au acuzat pe fostul primar Dorel Popa pentru întreaga situaţie. Între timp, Administraţia Falcă a împlinit 10 ani de când e la butoane în Arad, dar tot nu a rezolvat problema…

 

  1. Ander Gheorghe 23 iulie, 2014, 2:55 pm

    dle primar de ce nu rezolvati odata pentru totdeauna aceasta problema? micalacenii sa stiti ca v-au votat inclusiv eu si cu vecinii mei dar se pare ca tot degeaba

    Raspunde
  2. sa ne rugam sa nu mai ploua. alta solutie nu avem!

    Raspunde
  3. bine ca autoritatile au pe cine da vina, gen Popa Dorel

    Raspunde
  4. Laati-l ma pe Falca in pace, da?? acum n-are timp de prostiile voastre cu ploi si viaducte, acum trebuie sa-si caute urmas, da? :)))))))))

    Raspunde
  5. pe alte situri , postaci portocali arata cu degetul spre alti , spunand ca nu noi santem de vina . PAI SA FIE CLAR , PENTRU TOATA LUMEA , ghita falca este in acest moment primar si este direct raspunzator pentru urgenta a acestei probleme .!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.