PMP Arad are un nou vicepreședinte. Partidul sprijină protestul transportatorilor și unirea cu Republica Moldova

PMP Arad are un nou vicepreședinte. Partidul sprijină protestul transportatorilor și unirea cu Republica Moldova

PMP Arad are un nou vicepreședinte, în persoana lui Daniel Tomuța, presedintele Camerei Taximetriștilor din Arad, a anunțat Florin Remețan, președintele organizației județene a partidului, într-o conferință de presă. Remețan a mai spus, cu acest prilej, că PMP va sprijini și protestul transportatorilor legat de creșterea prețului RCA.

Potrivit lui Tomuța, care face parte din uniunea care organizează protestul, la Arad mitingul va avea loc în data de 15 septembrie, când peste 700 de taximetre și microbuze vor mărșălui pe străzile orașului iar TIR-urile vor bloca șoselele de centură ale municipiului.

În finalul conferinței de presă, Florin Remețan s-a declarat mulțumit de faptul că în strategia de dezvoltare a județului Arad a fost introdus un amendament solicitat de el, privind relațiile cu autoritățile locale din Republica Moldova, PMP fiind un susținător al unirii României cu teritoriile de peste Prut.

Conducerea PMP Arad a anunțat și participarea reprezentanților Organizației Județene a PMP Arad la Școala politică de vară a OT PMP și la cea pe comunicare, care se vor desfășura în perioada 9 – 11 septembrie 2016, în stațiunea Venus.

  1. A primit Remetan voie sa dea declaratie de presa de la seful lui direct G. F. ? Oare discursul e facut tot de oamenii de presa a PNL ?

    Raspunde
  2. Poate-l ia pe Gogu să-l ducă cu taximetrul în Moldova!Tocmai acum au nevoie moldovenii de un președinte.Ce părere aveți?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.