PNL acuză reprezentanții PSD din CLM: „Tactică penibilă de a amâna un proiect de 18 milioane de euro”

PNL acuză reprezentanții PSD din CLM: „Tactică penibilă de a amâna un proiect de 18 milioane de euro”

Liberalii arădeni afirmă, într-un comunicat de presă, că ședința Consililui Local Municipal de marți „a început cu același iz de scandal cu care PSD ne-a obișnuit deja, când consilierul Vărcuș a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a punctului 1, Proiectul de Hotărâre privind amenajarea legăturii rutiere între str. Cometei și Centura Aradului”.

„Consilierul PSD a motivat faptul că nu a primit la timp întreaga documentație a proiectului pentru a o studia. Totul este o mare minciună, proiectul a fost trimis tuturor consilierilor în timp util, subiectul s-a dezbătut în ședința pe comisii de marți. Interesant este faptul că, la comisie, Vărcuș și restul consilierilor PSD au dat aviz favorabil proiectului în varianta prezentată de executiv, înregistrându-se unanimitate de voturi. Așa că, gargara PSD cum că nu au primit documentele la timp este o tactică penibilă de a amâna un proiect de 18 milioane de euro care va garanta dezvoltarea economică și infrastructura Aradului”, se arată în comunicat.

„La următoarea ședință a CLM, care va avea loc în 29 august, PSD nu va mai avea motive să nu voteze proiectul Aradului. Dar nu putem fi siguri, totul depinde care va fi directiva dată de ministrul Mihai Fifor”, se mai arată în comunicat.

  1. cred ca ar trebui publicate toate impotivirile consilierilor psd si explicate aradenilor , ca pe viitor sa stie cui sa dea votul.

    Raspunde
  2. lui falca pe viata

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.