PNL Arad, sub ameninţarea lui Ovidiu Marian

PNL Arad, sub ameninţarea lui Ovidiu Marian

Fostul senator Ovidiu Marian, actualmente secretar general adjunct al Senatului, se întoarce la Arad, acesta anunţându-şi demisia din funcţia deţinută la Camera superioară a Parlamentului. Cel puţin aşa susţin cei de la Jurnal Arădean. Demisia a fost anunţată cu o săptămână înainte, despărţirea urmând să se producă în data de 7 aprilie.
Ovidiu Marian ar fi declarat că doreşte să se întoarcă la Arad, să se reapuce de politică. Întrebarea care se pune, însă, este: la ce partid? Pentru că membru al PNL Arad nu a fost şi nici nu este. Şi, dacă e să ne luăm după gura lumii, nici nu va fi, că nu-l vrea nimeni.
Aşa că, tot gura lumii cleveteşte că acesta ar putea veni la Arad ca şi unealtă a lui Tăriceanu, să încerce să rupă PNL. De urmărit!

  1. Ehh,acum chiar nimeni?Nu a facut nimanui o bruma de bine incat sa-l vrea inapoi in tot PNL-ul?

    Raspunde
  2. nu-l vor sefii de la PNL ca le e teama ca le ia locul… 🙂

    Raspunde
  3. @paul, sefii pnl sunt angajatii lui falca

    Raspunde
  4. Ovi bacsi se reintoarce la Arad in calitatea de „om de incredere” a lui Tariceanu……dimpreuna cu Parpalesco & Pele & gasca de tradatori,vor submina PNL-ul din temelii,iar in cazul unei victorii PSD in toamna,vor fi rasplatiti cum se cuvine!

    Raspunde
  5. CIUMETZII DIN PNL 18 iunie, 2014, 10:59 am

    lASA CA E BINE…..FINUL LUI tARICEANU (PARPALESCO,COLORAT DE DOLJ),DUPA CE VA PUNE PE BUTUCI PNL-UL ARADEAN,IL VA FAULTA SI PRE OVIDIU…..LA MULTI ANI SI…..TRAIASCA PNL!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.