PNL atacă preşedinţia CJA cu candidaţi de 1%?!

PNL atacă preşedinţia CJA cu candidaţi de 1%?!

Nu e o glumă, aşa să ştiţi. Umblă vorba că e cât se poate de real: Favoritul lui Gheorghe Falcă la şefia Consiliului Judeţean Arad în 2016 abia a strâns puţin peste 1% în sondajele de opinie care se derulează în această perioadă şi ale căror rezultate au darul de a-i intriga pe câte unii, pe la partid.

Conform acestora, mai degrabă sunt preferaţi Ioan Cristina sau Eusebiu Pistru în locul unora precum Iustin Cionca sau Adrian Ţolea, asta dacă la PNL există dorinţa de a se ţine cont şi de părerea celor mulţi. Dacă nu…

De urmărit!

  1. Oameni de valoare plolitica nu sunt suportati de gh Falca de frica sa nu piarda nimic din ceea ce poate pierde ! Eu mereu am fost un om obiectiv si am spus ceea ce am crezut si de aceasta data spun ca este de nevoie de oameni cu greutate sa reintre in jocul de prima linie politica,gen Seculici,Igas,Nitu,Gondor,Manta,Costin,Vasi,luca etc ,oameni care au lasat ceva in urma lor si au respectul oamenilor !

    Raspunde
  2. Corecta abordare a dl- ui Iercan,astazi la partid se promoveaza doar oameni fara un cuvant de spus ! Traiasca partidul cel ,NOU !

    Raspunde
  3. Mișto, mutăm cjul la perla.Uraaaaaaaa.!!!

    Raspunde
  4. pdl-listurangutan 27 august, 2015, 9:51 am

    lui falca ii plac supusii,obedienti,slugile precum tolea sau cionca.oameni slab,care stau cu mana intinsa.,la stat

    Raspunde
  5. Pistru cel mai potrivit si cu cel mai mare scor in judet.E cel mai popular si mai iubit parlamentar dintre toti

    Raspunde
  6. Daca conduce cj ,ca si Fordul pe pix ii totul…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.