În PNL a început BĂTĂLIA pentru FUNCȚII

În PNL a început BĂTĂLIA pentru FUNCȚII

Liderii PNL au început bătaia pentru preluarea șefiei grupurilor parlamentare și a câtorva comisii de specialitate, pentru care au negociat deja cu PSD, partid care va domina viitorul Parlament.

Cum era de așteptat, fostul președinte PNL, Alina Gorghiu, care a reuşit să câştige un loc de senator în Timiş, vrea în continuare o funcție de conducere, mai exact pe cea de lider al grupului PNL din Senat.

Alina Gorghiu se luptă cu actualul lider, Ion Popa, dar și cu Răducu Filipescu, ajuns Senat după ce a scos cel mai bun scor din ţară din rândul vechilor liberali.

La Camera deputaților, pentru funcția de lider de grup se bat Raluca Turcan, Cătălin Predoiu, Adriana Săftoiu și Cristian Buican, iar Turcan, actualul preşedinte interimar al partidului, are cele mai mari șanse pentru a ocupa această funcție.

Sursa: Realitatea.net

 

  1. Alina Gorhiu se luptă cu actualul lider,….ei, ei dragi jurnalişti atenţie ce scrieţi nu mai mâncaţi litere mai bine e la hotel Aradul ! iar Alina Gorghiu ar trebui să-şi lingă rănile după câte prostii a făcut împreună cu Falcă la alegeri !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.