PNL: „Marin Lupaș este duplicitar și ipocrit când vorbește de Parcul Eminescu”

PNL: „Marin Lupaș este duplicitar și ipocrit când vorbește de Parcul Eminescu”

PNL Arad constată și reclamă poziția duplicitară și ipocrizia consilierului local municipal PSD Marin Lupaș în ceea ce privește problema legată de Parcul Eminescu.

„Marin Lupaș, în calitatea sa de consilier local municipal, împreună cu alți colegi de-ai săi din PSD, s-au opus în mai multe rânduri unor proiecte de modernizare de la nivelul municipiului Arad. Domnul Marin Lupaș s-a opus și construirii unui stadion nou și modern în locul celui vechi de la UTA. Domnul Lupaș s-a opus și contruirii unui parc nou și modern pentru copiii arădenilor. Domnul Lupaș și colegii acestuia, deputații Dorel Căprar și Flavius Măduța, dar și colegii lor de la București, au blocat modernizarea celor 27 de străzi din municipiul Arad, printre care se numără și strada Constituției. Tot din cauza lor, a celor din PSD, lucrările de la cele două pasaje de pe centura municipiului Arad sunt blocate de trei ani de zile”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

„Se pare că domnul Marin Lupaș își permite să vorbească de minciuni și obrăznicii, aruncând cu noroi în reprezentanții Primăriei, când tocmai el este cel care minte și care are un comportament duplicitar. Toți arădenii ar trebui să știe, înainte să asculte minciunile și mizeriile domnului Lupaș, că deși acesta blamează în public proiectul din Parcul Eminescu, el a votat «pentru» atunci când s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal (PUZ) prin care se poate realiza acest proiect. PNL Arad nu poate constata decât duplicitatea și ipocrizia consilierului local municipal Marin Lupaș, caracteristici de bază în interiorul PSD”, se mai precizează în comunicatul PNL.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.