PNL Păuliș solicită primarului Turcin să nu obstrucționeze activitatea viceprimarului

PNL Păuliș solicită primarului Turcin să nu obstrucționeze activitatea viceprimarului

Primarul PSD al comunei Păuliș are impresia că are primăria pe persoană fizică și se comportă parcă ar fi patronul comunei, nu în slujba ei, se arată într-un comunicat de presă al organizației locale a PNL.

„După ce a făcut tot posibilul să împiedice creșterea salariilor angajaților primăriei, acum recidivează în atitudinea ostilă și întârzie fără temei preluarea de către dl. Florin Sari a mandatului de viceprimar al comunei Păuliș. Vă reamintim că Florin Sari a fost ales statutar de către Consiliul Local, săptămâna trecută, viceprimar, iar nepunerea în aplicare a acestei hotărâri de către primarul Turcin ar constitui abuz în serviciu. Înțelegem că primarul ar fi pus în discuție legalitatea hotărârii de Consiliu Local prin care Florin Sari era ales viceprimar. Or, nu este nici atributia si nici de conpetența sa să stabilească legalitatea unei hotărâri – el este obligat să o aplice, potrivit Legii 215 a Administrației Publice Locale! Orice întârziere este ilegală și susceptibilă de atragerea răspunderii penale!”, se precizează în comunicat.

„Consilierii locali din Păuliș au hotărât că este nevoie de stabilitate, echilibru si respectarea legalității, pentru dezvoltarea  comunei. Primarul nu se poate opune acestei dorințe, indiferent ce alte interese ar avea!”, se mai menționează în comunicat.

  1. turcin a uitat cind a fost traseist politic si a trecut la pnl. lui ia placut cind a facut cu el nicoara tot asa.

    Raspunde
  2. D-lor de la PNL ,daca nu-l primeati pe turcin la pnl cu ordonanta 55/2014 astazi Nicoara era tot primar.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.