PNL: România pierde sute de milioane de euro din cauza incompetenței Guvernului Ponta

PNL: România pierde sute de milioane de euro din cauza incompetenței Guvernului Ponta

Adrian Țolea, prim-vicepreședinte al PNL Arad, a declarat luni, într-o conferință de presă, că Guvernul condus de Victor Ponta și-a dovedit din nou incompetența, punând pe butuci acordul cu FMI și Comisia Europeană, motiv pentru care România va pierde sute de milioane de euro.

„După cum probabil știți deja, Comisia Europeană a decis, săptămâna trecută, inițierea procedurii de dezechilibru macroeconomic în cazul României. Experții europeni spun că țara noastră trebuie monitorizată și că trebuie să se aplice o serie de măsuri impuse de Comisia Europeană. Aceasta este de fapt prima ripostă din partea CE, după lipsa de diplomație a Guvernului Ponta în cadrul negocierilor cu FMI și CE. Premierul și miniștrii săi au reușit să rupă relația bună pe care România o avea cu oficialii CE, gest care va costa bugetul de stat cu sute de milioane de euro. Victor Ponta a eșuat în negocierile cu experiții străini, oferind doar circ și scandal caracteristic, iar pierderile vor fi contabilizate în contul românilor și al bugetului de stat. Odată cu ruperea acordului înainte de vreme, țara noastră nu va mai beneficia de o cofinanțare de 5% la proiectele pe fonduri europene, procentul urmând să crească la 15%. Astfel, România va primi cu 10% mai puțini bani europeni pentru orice proiect public făcut din bani europeni”, a declarat Adrian Țolea, spunând, totodată, că felul în care Guvernul Ponta negociază în numele românilor este periculos și iresponsabil. „Este nevoie cât mai urgent de un nou Guvern, unul responsabil, care să acționeze în interesul României, nu în funcție de orgoliile personale”, a încheiat prim-vicepreședintele PNL Arad, Adrian Țolea.

  1. Bine a facut!! FMI-ul ne ingroapa! Dreapta ne-a ingropat in Romania, ma mir ca aveti tupeul sa mai iesiti cu tot felul de comunicate de rahat! Pentru stiinta ta desteptule la PNDR Romania in guvernarea voastra de KKT avea cofinantare de 20%, la POR, POST rata de cofinantare era de 15%. Mai munciti sa mintiti ca sunteti praf!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Vânzătorul ăsta de boarfe cu moacă de șobolan speriat de bombe, narcisist și cu grave carențe comportamentale, a ajuns să dea sfaturi…..halal…

    Raspunde
  3. acesta tot timpul bate câmpii.cât de slugoi trebuie sa fie de-l lasa falca sa elucubreze non stop.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.