Polaris M Holding a dus prima LUPTĂ CU ZĂPADA din acest an

Polaris M Holding a dus prima LUPTĂ CU ZĂPADA din acest an

La Arad a avut loc prima deszăpezire din iarna 2014-2015. SC Polaris M Holding a intervenit începând din seara zilei de sâmbătă, 27 decembrie 2014, pentru a preîntâmpina apariţia poleiului, iar din 28 decembrie, începând cu ora 10.00, intervenţia echipelor societăţii a fost una în regim non-stop.
„Societatea noastră a acţionat cu şase utilaje de împrăştiat material antiderapant pe poduri şi pe principalele artere de circulaţie, dar şi cu trei pluguri, prin cartiere, pentru degajarea străzilor de aici. Per total, pe străzile municipiului, au fost împrăştiate, de duminică dimineaţa şi până la această oră, 180 de tone de sare. De asemenea, s-a intervenit cu personal necalificat pentru a curăţa platoul din faţa Primăriei Arad, trecerile de pietoni, trotuarele de pe poduri etc., acţiunea de deszăpezire derulându-se conform ordinii de prioritate stabilită de către concedent (Primăria Municipiului Arad)”, a declarat Ciprian Tripa, directorul SC Polaris M Holding SRL Arad.
„Una dintre problemele generate de vântul puternic care a bătut în dimineaţa zilei de luni a fost crearea de suluri de zăpadă pe străzile care comunică cu câmp deschis, aşa cum a fost cazul străzii Ogorului, la ieşirea spre Zădăreni, şi a Căii Aurel Vlaicu, la ieşirea spre Pecica. În cele din urmă, dopurile de zăpadă au fost îndepărtate, iar pericolul formării de noi astfel de suluri a fost eliminat, Aradul ieşind deja de sub avertizările meteorologice primite”, a precizat Ciprian Tripa.
Directorul SC Polaris M Holding le reaminteşte arădenilor faptul că pregătirea pentru iarnă s-a făcut din timp util, încă de la începutul lunii octombrie, la dispoziţia societăţii fiind peste 2.200 de tone de material antiderapant (de tip sare) şi peste 40 metri cubi de clorură de calciu (soluţie introdusă începând din anul 2011 pentru o mai ridicată protecţie a covorului asfaltic), materiale care vor fi completate după fiecare intervenţie la deszăpezire.
„Unitatea noastră dispune de 9 suprastructuri pentru împrăștierea pe căile de circulație a clorurii de sodiu, 6 suprastructuri pentru dispersarea clorurii de calciu, 17 pluguri pentru zăpadă și trei încărcătoare frontale pentru încărcat materialul antiderapant. De asemenea, societatea mai dispune de 24 buloexcavatoare și 5 bobcaturi care vor acţiona iarna pe străzile mai greu accesibile ale orașului. Pentru transportul și evacuarea zăpezii în caz de ninsori abundente, unitatea noastră mai poate dispune și de 32 de autocamioane de 16, 24, respectiv 32 de tone”, a menţionat Ciprian Tripa.
De remarcat, că programul de intervenţie pe timp de iarnă a fost stabilit încă din data de 15 octombrie 2014, când la nivelul SC Polaris M Holding SRL s-a constituit Comandamentul de deszăpezire, care asigură permanenţa pe perioada sezonului rece.

  1. NU AU FACUT NIMIC PE STRAZILE ADIACENTE MARILOR BULEVARDE!!!!!!!! RUSINE PRIMARIA + POLARIS!!!!!

    Raspunde
  2. ia sa intre falca pe stradute, intre blocuri, in vlaicu. au aruncat pe centru si atat. rusine!

    Raspunde
  3. Ce-i pupați atâta undeva cu utilajele lor pentru un strop de zăpadă??? Sunt zeci de străduțe unde nuci miros de Polaris nu a fost!

    Raspunde
  4. tramvai cu perie? 3 ianuarie, 2015, 1:19 pm

    Acum ar trebui sa faca vatmanii greva k ar sari orasul in cap la directori si primarul(preten cu unii vatmani),sa lucri vatman pt 1025 salar incadrare vechime de14 ani,nu cred ca merita Ar trebui cel putin 2000 salar incadrare si asa o sa mai accepte conditiile(tramvaie vechi defecte zilnic,lipsa piese de schimb,sefi care fac discriminari intre vatmani),si s-ar rezolva tot,le-ar sa salarii mari,iar sefii sa fie mai deschisi-maleabili,cu vatmanii,k firma nu merge doar cu imperio.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.