„Poliția lucrului” în prima acțiune la Consiliul Județean

„Poliția lucrului” în prima acțiune la Consiliul Județean

Până să înființeze Iustin Cionca „Poliția Lucrărilor”, la Consiliul Județean Arad și-a „intrat în pită” o altă poliție. Este vorba de „Poliția lucrului”, care a și demarat primele verificări în instituție. Acestea au avut loc vineri, la ora 15, și i-au vizat pe funcționarii CJA.

Dacă e să dăm crezare la ceea ce zice gura lumii cea slobodă, o persoană ar fi trecut prin birourile CJA la ora 15, pentru a vedea cine (mai) e la serviciu și cine nu.

Măsura este interesantă mai ales că vine odată cu înscăunarea noului președinte Iustin Cionca, celebru pentru că a fost concediat din instituție tocmai pentru că a absentat de la serviciu.

  1. E vreo problema?

    Raspunde
  2. Boghicevici ea a facut controlul…mai bine verifica activitatea firmelor conduse de sotul ei.Legalitatea activitatii! gasea mai multe…nereguli.

    Raspunde
    • Dna Boghicevici poate face astfel de verificari daca stie ca are moralitate desavarsita…Atata timp cat favorizeaza si faciliteaza anumite persoane si organizatii…Este o persoana ambitioasa.Sunt curioasa ce angajati noi vor aparea…desigur foarte capabili!

      Raspunde
  3. CIONCA cand infiintezi politia lucrarilor,sa incepi cu SC ZANETI SRL! si sa ne anunti public ce ai gasit.

    Raspunde
  4. Noi care lucram la privat putem sa muncim si vineri pana la ora 17. Felicitari pentru initiativa .

    Raspunde
    • Bine ar fi sa fie verificati si in timpul programului de lucru, cand una sau mai multe persoane fac aprovizionare vinerea pentru ei si colegii lor…Noi la privati nu indraznim sa purtam discutii telefonice interminabile la telefonul institutiei .

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.