Poliţist român, despre un fost ministru de Interne: „Hoț, escroc, nesimțit, „prostituat”, criminal, tâlhar”

Poliţist român, despre un fost ministru de Interne: „Hoț, escroc, nesimțit, „prostituat”, criminal, tâlhar”

Un fost ministru de Interne din România a avut parte de critici dure din partea unui poliţist, care nu s-a putut hotărî dacă fostul demnitar arată a hoț, escroc, nesimțit, „prostituat”, criminal sau tâlhar…

Marian Godină, poliţistul renumit în toată ţara pentru părerile sale, îl face „troacă de porci” pe un fost ministru de Interne, după ce a citit un articol care făcea referire la acesta. Este vorba despre fostul ministru Gabriel Oprea, despre care Godină a avut cuvinte extrem de dure pe Facebook.

„Nu am înțeles de ce fețele infractorilor se modifică de-a lungul timpului, în funcție de „îndeletnicirea” pe care o au. Hoții au un anumit tip de față, pe prostituate le bungheşti imediat, proxeneții la fel, escrocii au şi ei o mufă aparte, tâlharii arată într-un anume fel, criminalii în serie au şi ei o fizionomie specifică.

Mă uit la fața ăstuia şi nu îmi pot da seama dacă arată a hoț, escroc, nesimțit, „prostituat”, criminal, tâlhar sau dacă fața lui le cuprinde pe toate.

Am citit articolul ăsta şi mi-a stricat ziua de dimineață. Vă dați seama cât de proşti ne cred oamenii ăstia? Cum ne privesc ca pe nişte viermi, de acolo din viața lor luxoasă? Câtă nesimțire îți trebuie ca să spui că ai luat o maşină atât de scumpă pentru că aveai nevoie de protecție, fiind urmărit de un serviciu secret ostil României? Iar dacă ar fi aşa, de câtă prostie ai nevoie să montezi un girofar pe o maşină pe care ai luat-o ca să te „ascundă”? În plus, mă întreb de ce ar fi fost filat nenea ăsta de vreun serviciu secret străin? Oare îi interesa pe spioni cum poate trăi un umanoid fără creier şi voiau să-l răpească pentru nişte teste?

Sunt dezgustat complet…pardon… COMPLECT!”, a scris Marian Godină pe contul său.

Foto: Facebook

  1. bravo,eu personal iti multumesc pentru tupeul si sinceritatea cu care ai abordat acest lucru.un mare pacat ca nu sunt mai multi ca tine.sa speram ca vor deschide ochii si alte persoane

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.